Ποιοι Είμαστε

Στόχος μας είναι να μας ξανά προτιμήσετε και όχι μόνο να πραγματοποιήσετε μια και μοναδική αγορά από εμάς και προσπαθούμε να το κάνουμε αυτό κερδίζοντας την εμπιστοσύνη σας, παρέχοντας την ύψιστη δυνατή ποιότητα στις καλύτερες δυνατές τιμές, καθώς και άριστη και άμεση εξυπηρέτηση και επικοινωνία με τον πελάτη. Όταν αγοράζετε από εμάς, δεν αγοράζετε απλά ένα προϊόν, θα είμαστε δίπλα σας ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της αγοράς για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Δημιουργούμε την συλλογή μας βασιζόμενοι πάντα στις απαιτήσεις σας έχοντας παράλληλα την απαίτηση από εμάς να παρέχουμε αυτό που χρειάζεστε στην ύψιστη και πιο φιλική για το σώμα και το περιβάλλον μορφή του.


Στην Biopro ό,τι κάνουμε το κάνουμε με αυθεντία και μεράκι:

  • 20+ πλέον έτη εμπειρίας στο χώρο της κοσμετολογίας
  • Περισσότεροι από 500.000 ευχαριστημένοι πελάτες σε Ελλάδα και Κύπρο
  • Πολυβραβευμένα προϊόντα και εξυπηρέτηση πελατών
  • Εκατοντάδες θετικές αξιολογήσεις στα ΜΜΕ και εφημερίδες
  • Πάντα με σύμμαχο την φύση, φυτικά προϊόντα ελληνικής παραγωγής, επιλεγμένα προϊόντα Veganπροϊόντα gluten free, προϊόντα eco friendly.

 

Όταν καταχωρείτε μια παραγγελία στη biopro.gr, παραγγέλνετε απ'ευθείας από τα σημεία διανομής μας, χωρίς να μεσολαβούν μεσάζοντες, απ'την παραγωγή στην πόρτα σας με λίγα κλικ. Δεν διοικούμε φυσικό κατάστημα, όλες οι εμπορικές μας δραστηριότητες εκτελούνται αποκλειστικά στη biopro.gr με αποτέλεσμα να αποφεύγουμε τις δαπάνες που φέρει ένα φυσικό κατάστημα και η συντήρησή του και έτσι να παρέχουμε τα προϊόντα μας ακόμη φθηνότερα.